/ Dryck / Öl / Alkoholfri öl

Alkoholfri Öl 33cl Mariestads

Alkoholfri Öl 33cl Mariestads
Pris 12,95 kr
Jmf pris 39,24 kr/l
st

Betyg:

Ursprung: Sverige

Produktinformation
Vilken frihet och belöning skapar det för konsumenten? Vi tycker att alla som vill ska kunna njuta av god öl, oavsett tillfälle eller plats. Därför har vi tagit fram Mariestads Alkoholfri, en maltig och humlearomatisk öl som passar utmärkt både till mat och i sällskap med goda vänner. Vi brygger det med samma smak- och kvalitetskrav som våra andra öl för att du alltid ska kunna njuta en Mariestads. Mariestads Alkoholfri är ett underjäst lageröl. Det har en gyllengul färg och påtaglig maltig smak som balanseras upp med en lätt markerad beska som avslutas med en framträdande frisk humleblommig arom.

Näringsinnehåll
Energi 80 kJ, Energi 20 kcal, Fett 0.5 g, Varav mättat fett 0.5 g, Kolhydrat 3.8 g, Varav sockerarter 0.5 g, Protein 0.5 g, Motsvarande salt 0.01 g

Ingredienser
Vatten, KORNMALT och humle

Övrig information
Obs, förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på förpackningen. Vid frågor om ej färdigförpackade livsmedels innehåll kontakta Kundtjänst.


Liknande varor

Recept till denna vara

Kommentera

Kommentarer

- :

En god öl helt enkelt.

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst