Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
70 g, Kockens
356,43 kr /kg
VÖRTBRÖD, 1 limpa Värm 3 ½ dl vatten eller lättöl, 1 dl mörk sirap och 2 msk flytande margarin till 37 °C. Smula 50 g jäst i en degbunke. Tillsätt degvätskan, 1 påse vörtmix och ½ msk salt. Blanda väl. Tillsätt 1 dl russin, 2 dl (110 g) rågsikt och 6½ dl (390 g) vetemjöl och arbeta degen väl. Degen ska vara ganska lös. Låt degen jäsa övertäckt ca 30 minuter. Sätt ugnen på 175 °C. Arbeta ihop degen och forma den till en limpa. Lägg den på en plåt klädd med bakplåtspapper. Låt limpan jäsa till dubbel storlek i 30–40 minuter. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 40 minuter. Pensla några gånger med varmt vatten eller kaffe för mer aromatisk smak. Låt limpan svalna under duk på galler.
Leverantören av Kockens har angett ovanstående information.
Visa alla varor från KockensVÖRTBRÖD, 1 limpa Värm 3 ½ dl vatten eller lättöl, 1 dl mörk sirap och 2 msk flytande margarin till 37 °C. Smula 50 g jäst i en degbunke. Tillsätt degvätskan, 1 påse vörtmix och ½ msk salt. Blanda väl. Tillsätt 1 dl russin, 2 dl (110 g) rågsikt och 6½ dl (390 g) vetemjöl och arbeta degen väl. Degen ska vara ganska lös. Låt degen jäsa övertäckt ca 30 minuter. Sätt ugnen på 175 °C. Arbeta ihop degen och forma den till en limpa. Lägg den på en plåt klädd med bakplåtspapper. Låt limpan jäsa till dubbel storlek i 30–40 minuter. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 40 minuter. Pensla några gånger med varmt vatten eller kaffe för mer aromatisk smak. Låt limpan svalna under duk på galler.
alla dagar
70 gram
maltextrakt, rågmjöl.
Tyvärr har vi ingen information om näringsvärde för varan ännu.