Mozzarella 100g Colombo

Mozzarella 100g Colombo
2 för 20:-
Varan finns tyvärr inte i lager för tillfället.

Produktinformation
Mozzarella 100g Colombo är en av 10 varor i kategorin Mozzarellaost och tillverkas av Colombo. Varan är nyhet. I butiken kostar Mozzarella 100g Colombo 12.95 kr/st.

Ingredienser
Pastöriserad komjölk, salt, löpe, mjölksyrabakterier.

Övrig information
Obs, förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på förpackningen. Vid frågor om ej färdigförpackade livsmedels innehåll kontakta Kundtjänst.

Näringsinnehåll
Energi: 870 kJ / 209 Kcal
Fett 15g
Kolhydrater 0.5g
Protein 18g
Salt 0.5g

Förvaringsinformation
Förvaras vid högst +8°C.

Användningsinformation
Mozzarellans bästa vänner är solmogna röda tomater, färsk basilika och en god olivolja. Denna kombination kallas "Insalata Caprese" men det finns många andra sätt att avnjuta mozzarellla.

Mozzarellans mjuka smaker och perfekta sätt att smälta gör den till en favorit på på pizzan och den grillade ciabattasmörgåsen. I sallader och som förrätt är mozzarella ett perfekt inslag. Osten suger lätt åt sig av smaker men också av färg. Vill du behålla ostens vackra vita färg vänder du ner osten i salladen precis innan servering.

Liknande varor

Recept till denna vara

Kommentera

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst