Linfrö Krossade 350g Risenta

Linfrö Krossade 350g Risenta
Pris 15,95 kr
Jmf pris 45,57 kr/kg
st

Betyg:

Produktinformation
Då linfrön naturligt innehåller ämnet linamarin som i kroppen kan ombildas till blåsyra, ska man inte äta för mycket av dessa frön. I matskedsstora doser tillför de dock fiber till kosten. Om du vill få i dig fiber utan risk för blåsyra rekommenderar vi våra chiafrön eller våra psylliumfrön som bra alternativ.  Vi hänvisar dig till de senaste rekommendationerna angående krossade linfrön på Livsmedelsverkets hemsida www.slv.se

Innehållsförteckning
Krossade Linfrö

Näringsinnehåll
Näringsvärde per 100g: Energi: 440 kcal/1842 kJ, Protein: 24,5g, Kolhydrater: 0g, Fett: 31g

Se alla varor från Risenta

Liknande varor

Recept till denna vara

Kommentera

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst

Kontakta kundtjänst


Ring oss
020-15 10 10

Vardagar: 07.00-23.00
Lördagar: 07.00-18.00
Söndagar: 07.00-23.00


Maila oss
info@mathem.se


Vanliga Frågor

Leveranskostnaden varierar från 39kr beroende på när leveransen sker och hur långt intervall du väljer. Gå till sidan Leveranstider för att se dina möjliga leveranstider och kostnader. Leveranser för beställningar över 1500 kr är kostnadsfria. Handlar du varor för under 500 kr tillkommer expeditionsavgift på 95 kr utöver leveranskostnaden.

Abonnerar du på en färdig matkasse ingår ett Leveranskort Guld värde 1595kr och ger dig FRIA leveranser mån-fre hos oss. Detta betyder att om du har ett abonnemang på en färdig matkasse t.ex måndagar kan du enkelt köpa hem varor senare i veckan utan att betala någon leveranskostnad.

Dessutom erbjuder vi förmånliga leveranskort som ger dig fria leveranser för ett fast pris för dig som väljer att veckohandla hos oss.

Du betalar enkelt och säkert online med ditt Visakort, Mastercard eller American Express.

Vi erbjuder även fakturering via Klarna med 14 dagars betaltid. När du avslutar ditt köp väljer du betalningsmetod.

På sidan Frågor och svar kan du hitta fler svar på våra vanligaste frågor.