Kycklingfiléer ca 900g Kronfågel

Kycklingfiléer ca 900g Kronfågel
Denna vara är märkt med Svensk fågel Denna vara har svenskt ursprung
Pris 119,00 kr
Jmf pris ca 132,22 kr/kg
st

Betyg:

Ursprung: Sverige

Produktinformation
Kycklingfiléer från Kronfågel. Färsk kycklingfilé är den ädlaste delen av kycklingen med vitt magert kött. Med kycklingfilé är det enkelt att laga en festmåltid. Går snabbt att tillaga. Smakar alltid lika gott.

Näringsinnehåll
Näringsvärde per 100g
Energi: 480kJ/120kcal
Fett: 2g
- varav mättat fett: 0,5g
Kolhydrat: <0,5g
- varav sockerarter: <0,5g
Fiber: 1g
Protein: 23g
Salt: 0,2g

Förvaringsinformation
Kylvara. Förvaras vid högst +4°C.

Användningsinformation
Vi garanterar 4 dagars hållbarhet på denna vara. Stek filéerna i stekpanna på båda sidorna i sammanlagt ca 12 min. Krydda med salt, svartpeppar och dragon.

Ingredienser
Kycklingfilé utan innerfilé.

Övrig information
Obs, förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på förpackningen. Vid frågor om ej färdigförpackade livsmedels innehåll kontakta Kundtjänst.


Vikten är ungefärlig och kan variera något.

Liknande varor

Recept till denna vara

Kommentera

Kommentarer

Ray :

Bästa kvalite, smakar riktigt bra, Kronfågels har bra kykling. Det är lätt lagat och Ingen kan misslyckas, krydda med grillkrydda efter att delat den i önskade bitar och tillsätt olivolja och hackad gul lök, blanda i en skål tillsätt lite gurkmeja och ta fram stekpannan och stek filerna i antingen hösta värme för "grill effekt" eller mellan värme. Servera med pasta eller, klyftpotatis, eller med nybakad bröd, sallad och tommater. =D Du är mäster kock! :D

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst