/ Dryck / Kaffe / Kaffekapslar

Kaffekapslar Dolce Gusto Mollbergs 16-p Nescafé

Kaffekapslar Dolce Gusto Mollbergs 16-p Nescafé
Pris 62,95 kr
Jmf pris 3,93 kr/st
st

Betyg:

Produktinformation
Prova ZOÈGAS Nescafé® Dolce Gusto® Mollbergs blandning. Ett kaffe med Kombinationen av en mycket hög andel Arabica-bönor från Kenyas högland och en noggrann mörkrostning ger ZOÈGAS MOLLBERG BLANDINGS-kapslarna en exceptionell och unik karaktär. Det här kaffet har en intensitet på 8 av 11, och är ett elegant och kraftigt kaffe med ett toner av svarta vinbär och kola balanserat med en lång och fantastisk eftersmak.

ZOÉGAS duktiga kaffespecialister har med den här blandningen av Arabica-bönor från Kenya och Central- och Sydamerika utvecklat ett delikat, fylligt och intensivt kaffe.

Brygg ditt kaffe som en professionell barista, och få en sammetslen crema på toppen - det kan du tack vare våra kaffemaskiners effektiva högtryckssystem (upp till 15 bar). Dessutom bevaras kaffets fräschör i våra vakuumförseglade kapslar, så att du kan njuta av ett fylligt och aromatiskt kaffe varje gång.

- Kapslar
- Mustig & elegant mörkrost
- 100% Arabicabönor
- Ger 16 koppar
- #COFFEEBYWOMEN
- ZOÉGAS jobbar för hållbar kaffeodling.

Ingredienser
INGREDIENSER: Rostat och malet kaffe

Övrig information
Obs, förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på förpackningen. Vid frågor om ej färdigförpackade livsmedels innehåll kontakta Kundtjänst.

Liknande varor

Kommentera

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst