/ Frukt & Grönt / Frukt- och Grönsakskassar

Fruktkasse Bas 4kg Klass1

Fruktkasse Bas 4kg Klass1
Pris 119,00 kr
Jmf pris 29,75 kr/kg
st

Betyg:

Produktinformation
Fruktkasse Bas innehåller cirka 4 kilo blandad frukt. Den består alltid av bananer, äpplen, päron samt apelsiner, inget annat. Äppelsorterna, Päronsorterna, Apelsinsorterna varierar efter säsong. Vi väljer alltid ut de sorter som är bäst just nu! Vi har endast Eko bananer i våra kassar! Önskas mer variation rekommenderar vi våra säsongskassar.

Ingredienser


Övrig information
Obs, förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på förpackningen. Vid frågor om ej färdigförpackade livsmedels innehåll kontakta Kundtjänst.

Se alla varor från MatHem i Sverige

Liknande varor

Kommentera

Kommentarer

Axel :

"Den består ALLTID av bananer, äpplen, päron samt apelsiner, inget annat." Men hittade inga bananer i min kasse...

MatHem :

Hej Maria, vad tråkigt att läsa att du upplevde bristande kvalité i din leverans av vår annars populära fruktkasse. Jag tar självklart vidare dina ord till ansvarig så att vi kan säkerställa en god hantering. Du är varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på 020151010, för en reklamation. Allt gott!/Sara

Maria :

Hej! otroligt missnöjd med fruktkassen som jag precis fick från mathem kl 23.00 den såg inte ut så på er sida då man beställer den mycket dåligt att det ser ut så ? nerkastat i en av era kassar.

MatHem :

Hej Malin! Tack så mycket för din feedback, jag tar självklart vidare det. Ha en fin vecka! /Karin

Malin :

Hej, ville bara säga att vi fick cirka två kilo bananer av de fyra kilona frukt, hade gärna sett en jämnare fördelning på frukter.

MatHem :

Hej Marta! Aj då. Hör av dig till vår kundtjänst om du vill reklamera detta. Trevlig helg! /Karin

Marta :

Bananerna var övermogna.Fick slänga dom

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst