/ Dryck / Kaffe / Bryggkaffe

ZOÉGAS Selected Editions Summer Bryggkaffe 450g

ZOÉGAS Selected Editions Summer Bryggkaffe 450g
Varan finns inte längre i sortimentet.

Ursprung: Sverige

Produktinformation
ZOÉGAS SUMMER - UPPTÄCK TONER AV HONUNG OCH GRÖNA DRUVOR ZOÉGAS arbetar efter sitt kärnvärde: ”Gott kaffe är vårt hantverk och passion".

Så startar historien bakom ZOÉGAS finaste kaffeblandningar. Summer innehåller en frisk och krispig smakkomposition rostad på Arabicabönor från Uganda och området Rwenzori, balanserad med pärlbönor från Brasilien.

Årets sommarkaffe är en tillfällig och exklusiv blandning som ingår i ZOÉGAS Selected Editions-kollektion. Blandningen rostas i en begränsad upplaga på 100% Arabicabönor och är en helt ny och unik smakprofil.

Allt för att du som kaffeälskare ska kunna uppleva en ZOÉGAS-stund tillsammans med en ljuvlig kaffekaraktär under sommaren 2018.

Tack vare den höga kvalitet ZOÉGAS kaffe håller räcker varje paket ZOÉGAS bryggkaffe i 450 gram till hela 72 koppar (vid 6,25 grams kaffedosering per kopp).

Summer ingår i ZOÉGAS Selected Editions-kollektion. Där hittar du ZOÉGAS tillfälliga och exklusiva blandningar som rostas i begränsad upplaga på 100% Arabicabönor.

Kaffebönorna i Summer kommer från bland annat Rainforest Alliance certifierade odlingar. Detta är en del av ZOÉGAS hållbarhetsarbete för att säkra att kaffet odlas på ett sätt som skyddar miljön och ger bättre försörjningsmöjligheter för kaffeodlare.

Allt för att du som kaffedrickare ska kunna njuta av den smakfulla ZOÉGAS-koppen och samtidigt vara en del i en positiv och hållbar utveckling för framtiden, för människa och miljö.

Läs mer om ZOÉGAS mångåriga hållbarhetsinitativ Coffee By Women på Zoegas.se. SMAKKOMPISAR – PASSAR BRA TILL ZOÉGAS Summer har en frisk och krispig smak med somriga, söta och syrliga toner av honung och gröna druvor.

Eftersmaken är svagt söt med en framträdande fruktighet. Den varsamma mörka rostningen samspelar med söta och fruktiga smaker som melon, mango och papaya. Ett kaffe som passar bra för somriga smaker och tillfällen.

Rostningsgrad: 6/8
Fyllighet: 4/5
Syrlighet: 2/5
Certifieringar: Rainforest Alliance

Förvaringsinformation
Förvaras torrt och svalt i originalförpackning. Kan frysas för längre hållbarhet.

Användningsinformation
Använd kallt och friskt vatten. Bryggtemperatur 92-96 grader.

Ingredienser
Förmalet filterkaffe för konsumentbryggare. 100% Arabicabönor.

Övrig information
Obs, förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på förpackningen. Vid frågor om ej färdigförpackade livsmedels innehåll kontakta Kundtjänst.

Liknande varor

Recept till denna vara

Kommentera

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst