Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
0,5 st | Citron | |
1 msk | Smör | |
125 g | Färskost Vitlök | |
1 msk | Olivolja | |
2 dl | Vispgrädde | |
0,25 st | Rödkål Färsk | |
0,5 dl | Pumpakärnor | |
1 dl | Parmesanost | |
600 g | Kycklinglårfile |
Strö salt och peppar på kycklinglårfiléerna. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn runt om i några minuter. Häll på grädde och lägg i vitlöksosten. Låt koka i 10 minuter. Späd med vatten om såsen blir för tjock.
Strimla rödkålen fint och lägg den i en skål. Häll på lite olja, citronsaft och strö på salt och peppar. Blanda om och garnera med bladpersilja. Servera kycklingen med rödkålssalladen och strö över pumpafrön och riven parmesanost.
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Olivolja Extra Virgin Delicato 750ml Monini
1 Vispgrädde 36% 5dl Arla Köket
1 Parmigiano Reggiano 14M 150g Zeta