Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 st | Morötter | |
1 st | Kokosmjölk | |
1 st | Redning | |
1 st | Falukorv | |
1 st | Sesamolja | |
1 st | Koriander - färsk | |
1 st | Grön Currypasta | |
1 st | Sesamfrö | |
1 st | Ris | |
1 st | Gul lök | |
1 st | Böngroddar |
Skär korven i bitar. Hetta upp hälften av oljan i en rymlig stekpanna eller gryta och stek korven så att den får fin färg. Lägg den åt sidan. Hetta upp resten av oljan och stek lök och morot ett par minuter. Tillsätt currypasta och kokosmjölk. Koka upp och låt sjuda 5 minuter. Red av såsen med Maizena. Smaka av med salt och peppar. Blanda groddar med sesamolja och eventuellt sesamfrön. Servera med ris, bulgur eller couscous och så färsk koriander.