Zombienachos
Malin Andersson

Zombienachos

20 minEnkelt
217,75 kr
4 portioner33,65 kr per portion
Duka upp en skrämmande söt middag till Halloween! Här i form av nacho-zombies med oliv-ögon, i sällskap av smakrik salsa och riven ost.

100 gRiven Texmexost
300 gSalladskyckling
180 gTacochips
200 gSalsa
1 dlBlandade oliver
Instruktioner
1

Tina kyckling, om den är fryst. Om du använder en hel grillad kyckling; skär eller riv köttet i mindre bitar.

2

Lägg upp nachochips på fyra tallrikar.

3

Strö över hackad/delad kyckling och skeda över salsa.

4

Fördela den rivna osten över tallrikarna.

5

Om du vill servera zombienachosen varm, gratinera varje tallrik i micro ca 30-60 sekunder.

6

Skär oliverna i tunna skivor och placera dem på nachochipsen så att det ser ut som ögon.

Klart! Tips: Rätten är lika god att göra med tacofärs eller vegetarisk!

: Rätten är lika god att göra med tacofärs eller vegetarisk!

Bild:

Kerstin Eriksson