Recept | Huvudrätt | Nötkött

Widells Wallenbergare

Widells Wallenbergare

Ingredienser

Visa inköpslista
port
Gör så här:

Blanda lingon och socker och låt stå i rumstemperatur tills sockret löst sig. Rör om då och då.

Dela äggen och blanda kalvfärsen med äggulor, vispgrädde, salt, peppar och socker. Blanda noga och ställ färsen svalt.

Skala och koka potatisen. Värm gräddmjölken tillsammans med smöret.
Vispa potatisen och den varma gräddmjölken till ett slätt mos. Smaka av med salt och peppar.

Forma kalvfärsen till biffar, vänd dem i ströbröd och stek dem i en blandning av olja och smör på medelhög temperatur.

Servera med potatismos och rårörda lingon.

Ca 131,04 kr/port Summa 524,15 kr

Ett recept från:

Detta recept kommer från en av våra medlemmar.
Detta recept har ej granskats av MatHem.

Lägg till recept

Liknande recept

Kommentera

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst