Recept | Huvudrätt | Nötkött

Widells Wallenbergare

Widells Wallenbergare

Ingredienser

Visa inköpslista
port
Gör så här:

Blanda lingon och socker och låt stå i rumstemperatur tills sockret löst sig. Rör om då och då.

Blanda kalvfärsen med äggulor, vispgrädde, salt, peppar och socker. Blanda noga och ställ färsen svalt.

Skala och koka potatisen. Värm gräddmjölken tillsammans med smöret.
Vispa potatisen och den varma gräddmjölken till ett slätt mos. Smaka av med salt och peppar.

Forma kalvfärsen till biffar, vänd dem i ströbröd och stek dem i en blandning av olja och smör på medelhög temperatur.

Servera med potatismos och rårörda lingon.

Vi kan tyvärr inte leverera

  • 3 st ägg gulor av ägg
  • 12 st potatis för mos
Ca 62,95 kr/port Summa 251,80 kr

Ett recept från:

Detta recept kommer från en av våra medlemmar.
Detta recept har ej granskats av MatHem.

Lägg till recept

Liknande recept

Kommentera

Specialerbjudanden

 

29,95 kr/st
19,50 kr/st
Jmf.pris 130,00 kr/kg
st

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst