Recept | Huvudrätt | Fläskkött

Vitlöksspäckad fläskfilé med potatisgratäng

Vitlöksspäckad fläskfilé med potatisgratäng

Ingredienser

Visa inköpslista
port
Gör så här:

Späcka fläskfilén med vitlöksklyftorna (gör ett hål i fläskfilén med ett bryne eller en kniv) och marinera i Allround Marinad minst 30 minuter. Torka av köttet och pensla med grilloljan. Grilla köttet i ca 15-20 minuter.
Blanda samtliga ingredienser till gratängen och häll smeten i en smörad form. Grädda i ca 45 minuter på 175°C.

Ca 77,88 kr/port Summa 311,50 kr

Ett recept från:

www.santamaria.se

Liknande recept

Kommentera

Kommentarer

Linda :

En riktig favorit

Specialerbjudanden

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst