Recept | Tillbehör & Såser | Övrigt

Vitlök- och limemajonnäs

Foto: Nurlan Emir Vitlök- och limemajonnäs

En hemgjord majonnäs som passar perfekt till skaldjur - prova till helgens räkor eller varför inte göra den till kräftskivan? Den passar även utmärkt att toppa en fiskgryta med. Majonnäsen håller ca 5 dagar i kylen.

Ingredienser

Visa inköpslista
port
Gör så här:

1. Blanda äggulor, senap och vinäger.
2. Tillsätt olja droppvis under konstant vispning. Smaka av med salt.
3. Tillsätt riven vitlök och rivet limeskal i majonnäsen.

Recept: Mari Bergman
Foto: Nurlan Emir


Inköpslista

Varor du kanske har hemma?

Ca 12,48 kr/port Summa 49,90 kr

Ett recept från:

www.mathem.se

Liknande recept

Kommentera

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst