Recept | Huvudrätt | Nötkött

Viltmansbiff

Viltmansbiff

Härligt mustig köttgryta som toppas med stekt svamp och örter. Kan med fördel tillagas dagen innan servering. Går minst lika bra att använda viltrostbiff eller innanlår av nöt.

Gör så här:

1. Putsa och skär köttet i tunna skivor.

2. Skala potatisen, löken och skär i cm-tjocka skivor.

3. Bryn köttet i smör i en gryta och tillsätt potatis & lök. Slå på öl, Bong Touch of Taste viltfond och vatten. Låt koka upp.

4. Krossa enbären och tillsätt i grytan med lagerblad, vitpeppar och se till att vätskan täcker köttet och potatisen.

5. Låt puttra under lock i ca 30-40 min tills köttet är mört.

6. Stek svampen i smör.

7. Servera grytan i djupa tallrikar med stekt svamp, hackad persilja och timjan.

Varor du kanske har hemma?

Ca 166,86 kr/port Summa 667,45 kr

Ett recept från:

www.touchoftaste.se

Liknande recept

Kommentera

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst