Recept | Buffé | Skaldjur

Västerbottensill

Västerbottensill

Jag är väldigt förtjust i västerbottenost. Att den inte bara är god till sillen utan även i sillen upptäckte jag nu!

Gör så här:

1. Låt sillen noga rinna av i ett durkslag och skär den i bitar om den är hel. Blanda samman majonnäs, yoghurt, riven västerbottenost, pressad vitlök och senap, och vänd till sist ner sillen. Smaka av med salt och nymalen peppar.

2. Lägg i en skål och servera, eller låt stå några timmar.

Varor du kanske har hemma?

Ca 156,85 kr/port Summa 156,85 kr

Ett recept från:

Monika Ahlberg

Det här receptet kommer från Monika Ahlbergs kokbok Monika Ahlberg.<br/><br/>Du kan hitta fler spännande recept från Monika Ahlberg.<br/><br/>Skriv bara Monika Ahlberg i sökrutan högst upp till vänster.

Liknande recept

Kommentera

Kommentarer

Birthe :

Sillreceptet med Västerbottenost och annat gott följde jag. Så gott och alla tyckte om det. Sillen är mjuk och mycket godare än de flesta andra.

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst

Kontakta kundtjänst


Ring oss
020-15 10 10

Vardagar: 07.00-23.00
Lördagar: 07.00-18.00
Söndagar: 07.00-23.00


Maila oss
info@mathem.se


Vanliga Frågor

Leveranskostnaden varierar från 39kr beroende på när leveransen sker och hur långt intervall du väljer. Gå till sidan Leveranstider för att se dina möjliga leveranstider och kostnader. Leveranser för beställningar över 1500 kr är kostnadsfria. Handlar du varor för under 500 kr tillkommer expeditionsavgift på 95 kr utöver leveranskostnaden.

Abonnerar du på en färdig matkasse ingår ett Leveranskort Guld värde 1595kr och ger dig FRIA leveranser mån-fre hos oss. Detta betyder att om du har ett abonnemang på en färdig matkasse t.ex måndagar kan du enkelt köpa hem varor senare i veckan utan att betala någon leveranskostnad.

Dessutom erbjuder vi förmånliga leveranskort som ger dig fria leveranser för ett fast pris för dig som väljer att veckohandla hos oss.

Du betalar enkelt och säkert online med ditt Visakort, Mastercard eller American Express.

Vi erbjuder även fakturering via Klarna med 14 dagars betaltid. När du avslutar ditt köp väljer du betalningsmetod.

På sidan Frågor och svar kan du hitta fler svar på våra vanligaste frågor.