Recept | Huvudrätt | Fläskkött

Tommys fläskkarré med honungsstekt palsternacka

Foto: Linnea Swärd Tommys fläskkarré med honungsstekt palsternacka

Njut av stekt fläskkarré med ljuvliga palsternackor smaksatta med honung och dragon. (Tastelines Barnkasse v3 2017) (Tastelines matkasse v3 2017)

Ingredienser

Visa inköpslista
port
Gör så här:

1. Honungsstekta palsternackor: Skala och skär palsternackorna i klyftor. Stek dem på medelvärme i smör tills de är gyllene och mjuka rakt igenom, tillsätt honung och krydda med lite salt och peppar. Låt honungen glasera palsternackorna ordentligt. Krydda palsternackorna med dragon.

2. Fläskkarré: Skär karrén i skivor och krydda med salt och peppar. Bryn smör i en panna och stek karrén på medelhög värme ca 4 minuter på varje sida, låt vila 2 minuter på skärbräda innan servering.

3. Tillbehör: Skölj och skär broccolin i små buketter. Koka dem i lättsaltat vatten ca 2-3 min tills de har mjuknat en aning.

Servera fläskkarrén med honungsstekta palsternackor och broccolibuketter.

Recept: Tommy Myllymäki

Näringsvärde:   536   kcal, 39   g protein,   26   g fett,   32   g kolhydrater.

Ca 54,91 kr/port Summa 219,65 kr

Ett recept från:

www.mathem.se

Liknande recept

Kommentera

Specialerbjudanden

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst