Recept | Buffé | Fläskkött

Tomat - och ostspäckad fläskfilé med potatisspett

Tomat - och ostspäckad fläskfilé med potatisspett

Gör så här:

Gör hål i fläskfilén och späcka med ost och tomater. Marinera filén i vitlöksmarinaden minst 30 minuter. Torka av köttet. Grilla i ca 20 minuter. Pensla med grillolja under grillningen. Skär upp filén och servera med potatisspett och marinerade grönsaker.

Trä potatisen direkt på spett eller koka dem i saltat vatten innan du trär på dem. Grilla spetten. Pensla med glaze flera gånger mot slutet av grillningen.

Dela grönsakerna i bitar och grilla på medelhög värme. Pensla med grillolja under grillningen. Lägg grönsakerna i en skål och blanda i mozzarella och basilikablad. Pressa över citronsaft och smaksätt med salt och peppar.

Varor du kanske har hemma?

Vi kan tyvärr inte leverera

  • 50 g riven sveciaost
  • 1 dl glaze chili
Ca 111,06 kr/port Summa 444,25 kr

Ett recept från:

www.santamaria.se

Liknande recept

Kommentera

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst