Tikka masala med köttbullar

Tikka masala med köttbullar

45 minEnkelt
174,75 kr
4 portioner19,35 kr per portion
Indiska smaker i form av tikka masalasås möter svenska köttbullar i en härlig smaksymfoni. Köttbullarna serveras i såsen med flagad mandel på toppen och ris vid sidan av. Spännande vardagsvariant!

1 dlMatlagningsyoghurt Turkisk
1 stRödlök
1 mskOlivolja
450 gTikka Mild Sås
4 stMorötter
400 gKöttbullar Frysta
3 dlJasminris
Instruktioner
1

Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.

2

Skala och hacka rödlöken.

3

Stek lök och köttbullar i oljan i en stekpanna tills bullarna fått fin färg.

4

Häll på såsen och låt puttra ca 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.

5

Skala morötterna och riv dem grovt.

6

Servera köttbullarna med ris, morötter och yoghurt.