Surdegsbröd med paprikaröra & stekt kabanoss
Hemmakock

Surdegsbröd med paprikaröra & stekt kabanoss

30 minEnkelt
164,15 kr
4 portioner13,15 kr per portion
Smaken av kabanoss tillsammans med paprika, vitlök och kummin kan bara bli bättre av att serveras på ett surdegsbröd...

3 stRöd Paprika
1 stSurdegsbröd
3 klyftaVitlök
3 mskOlivolja
0,5 krmSvartpeppar Malen
4 mskGräddfil
0,25 stPersilja - färsk
1 stGul lök
2 krmSalt Fint
2 tskKummin
220 gKabanoss
3 tskPaprikakrydda
1,5 dlVatten
Instruktioner
1

Skölj och strimla paprikorna tunt. Skala vitlöken och löken och skiva tunt.

2

Fräs paprika, lök och vitlök i lite olivolja med paprikapulver och kummin. Tillsätt vatten, salt och peppar. Låt puttra under lock på låg värme i 10 – 20 min.

3

Skär 4 st korvar på snedden och stek i lite olivolja tills den får färg. Lägg upp paprikaröran och korvskivorna på brödet och toppa med gräddfil och persilja.