Recept | Huvudrätt | Fläskkött

Stekt kassler med quinoa och äpple- och senapsdipp

Foto: Linnea Swärd Stekt kassler med quinoa och äpple- och senapsdipp

En snabblagad kassler med en yoghurtsås smaksatt med äpple och senap. (Tastelines matkasse v7 2014)

Ingredienser

Visa inköpslista
port
Gör så här:

1. Tillbehör: Koka quinoan enligt anvisning på paketet.

2. Äpple- och senapsdipp: Skala och grovriv äpplet. Blanda äppelrivet med yoghurt och senap och smaka av med en nypa salt och peppar.

3. Skär kasslern i skivor och stek dem i en varm panna i lite olja.

4. Tillbehör: Skölj och finhacka dillen och blanda med den kokta quinoan. Smaka av med lite salt och olja.

Servera kasslern med quinoa, äpple- och senapsdipp och halva vintersalladen.

Recept: Mari Bergman

Näringsvärde:
Kcal: 514
Fett: 20 g
Protein: 40 g
Kolhydrater: 38 g

Ca 55,65 kr/port Summa 222,60 kr

Ett recept från:

Detta recept kommer från en av våra medlemmar.

Lägg till recept

Liknande recept

Kommentera

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst