Spenatfylld rödspätta
Mari Begman

Spenatfylld rödspätta

30 minEnkelt
404,70 kr
4 portioner54,21 kr per portion
Spenatfylld rödspätta

4 stRödspättafile Fryst
30 gRiven Gratängost
2 tskDill - torkad
30 gRäkor i Lake
500 gFryst Bladspenat
4 dlCreme Fraiche Naturell
Instruktioner
1

Sätt ugnen på 225 grader.

Tina rödspättafiléerna enligt anvisning på förpackningen. Tina även spenaten, krama ur överflödig vätska.

Smöra en ugnssäker form.

Lägg fiskfiléerna med skinnsidan uppåt, salta och peppra, fördela spenaten och rulla ihop. Lägg dem intill varandra i formen.

Rör ned räkorna i creme fraichen. Smaka av med dill, salt och peppar och eventuellt lite citron om man vill. Fördela röran över fiskrulladerna. Strö över riven ost och gratinera i ugnen i ca 20 minuter eller tills osten fått lagom gyllene färg.

Servera med valfri grönsak.