Solskens- cheesecake med passionsfrukt
Hemmakock

Solskens- cheesecake med passionsfrukt

15 minEnkelt
466,60 kr
4 portioner50,69 kr per portion
En väldigt god och fantastiskt snabblagad cheesecake med smak av mango och passionsfrukt. Detta recept ger ungefär 14 bitar cheesecake. Om du inte vill ha kvarg i kakan så kan du prova att använda kokosgrädde eller lite extra cashewnötter och mango.

Botten
130 gSötmandel Naturell, (2 dl)
2 dlCashewnötter Naturella
120 gAprikoser Torkade, (2 dl)
0,5 dlChiafrö
0,5 dlTorkade Blåbär
4 mskKakao
1 krmSalt Fint
Topping
2 stPassionsfrukt
Fyllning
2,5 dlCashewnötter Naturella
300 gKvarg 10 procent, (3 dl)
350 gMango Fryst
Instruktioner
1

Mixa alla ingredienser till botten.

2

Platta ut botten i en springform.

3

Mixa alla ingredienser till fyllningen.

4

Häll över fyllningen och servera direkt, alternativt frys in.

5

Garnera med passionsfrukt eller bär vid servering.

Recept ur boken ”Eat clean” skriven av Kristina Andersson (Massolit förlag)

Bild:

Bianca Brandon-Cox