Recept | Huvudrätt | Fisk

Rödspätta med tomater och dill

Rödspätta med tomater och dill

Ingredienser

Visa inköpslista
port
Gör så här:

1. Skala och koka potatisen.
2. Riv skalet av citronen och lägg undan.
3. Hacka dillen och lägg undan.
4. Salta och peppra fiskfiléerna
5. vänd filéerna i ströbröd.
6. Stek i smör och rapsolja ca 2 min på varje sida.
7. Lägg undan filéerna och täck med folie för att bevara värmen.
8. Halvera och lägg tomaterna i pannan.
9. Häll i grädden och citronsaften och sjud under lock i ca 4 min.
13. Smaka på såsen med salt och nymald vitpeppar. Strö över dillen.
14. Servera fisken med pressad potatis och sallad.

Ca 146,94 kr/port Summa 587,75 kr

Ett recept från:

Detta recept kommer från en av våra medlemmar.
Detta recept har ej granskats av MatHem.

Lägg till recept

Liknande recept

Kommentera

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst