Raw paprika- och ingefärssoppa med rawfoodkex och nötsmör
Mari Bergman och Anna Wadle.

Raw paprika- och ingefärssoppa med rawfoodkex och nötsmör

30 minEnkelt
502,50 kr
1 portion90,27 kr per portion
Kicka igång kroppen med en kryddig vegansk raw food-soppa.

Soppa
3 dlVatten
50 gSoltorkade Tomater
1 krmSvartpeppar Malen
0,5 tskSirap Agave
0,5 mskLantbuljong
0,2 stChilipeppar Röd
50 gSötmandel Naturell
0,5 stVanliga Tomater
10 gFärsk ingefära
0,5 stBasilika - färsk
0,5 tskFlingsalt
1 klyftaVitlök Vanlig
1 stPaprika
Tillbehör
80 gRawfood Kex
40 gÖvrigt nötsmör
Instruktioner
1

Skölj paprika, tomat och chilipeppar. Kärna ur paprikan och chilin och skär i mindre bitar. Mixa sedan alla ingredienser i en matberedare till en slät soppa. Häll upp i en skål och spara hälften till morgondagens lunch.

2

Servera soppan tillsammans med rawfoodkex och nötsmör.

Näringsvärden: 626 kcal, 51g fett, 18 g protein, 18 g kolhydrater.

Bild:

Susanna Livijn Wexell