Ratatouille med parmalindad torsk LCHF

Ratatouille med parmalindad torsk LCHF

45 minEnkelt
354,65 kr
4 portioner67,71 kr per portion
Parmaskinkans sälta passar bra till den milda torsken

Torskrygg
100 gLufttorkad Skinka
70 gSalladsmix
1 mskVitvinsvinäger
3 mskOlivolja
600 gTorskrygg Fryst
Ratatouille
100 gMat & Bak Smör
0,5 tskSalt Fint
200 gAubergine
100 gLök
2 dlKrossade Tomater
200 gZucchini
Instruktioner
1

Sätt ugnen på 200 grader. Skär aubergine och zucchini i bitar och löken i skivor. Lägg dem på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Smält smöret och häll över. Salta och peppra lite. Ställ in i ugnen i cirka 15 minuter. Lägg sedan över grönsakerna i en stekpanna och fräs ett par minuter. Tillsätt de krossade tomaterna och smaka av med salt och peppar.

Linda parmaskinkan runt torskbitarna och lägg dem i en ugnsfast form. Ringla över olivolja och låt stå i ugnen tills innertemperaturen är 55 grader. Servera den parmainlindade torsken med ratatouillen, salladsblad, olivolja, vinäger, salt och peppar.

Bild:

Heléne Lindberg