Recept | Efterrätt och Godis | Frukt/Grönsaker/Rotfrukter

Pavlova

Pavlova

Lättlagad och fräsch tårta

Ingredienser

Visa inköpslista
sats
Gör så här:

1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Dela äggulorna från äggvitorna och lägg vitorna i bunken. Häll i hälften av sockret med äggvitorna och vispa till ett hårt och fast skum.
3. Blanda ihop resten av sockret med vaniljsocker och potatismjöl och rör ner det i marängen. Blanda ner ättiksspriten.
4. Klicka smeten mitt i ugnen och stäng av den. Nu göller det att hålla ugnsluckan stängd minst i 5 timmar eller över natten.
5. Lägg marängen på ett vackert fat och bre den vispade grädden över och dekorera med den frukt eller bär som passar bäst för säsongen.

Varor du kanske har hemma?

Ca 208,85 kr/port Summa 208,85 kr

Ett recept från:

Detta recept kommer från en av våra medlemmar.

Lägg till recept

Liknande recept

Kommentera

Kommentarer

Daniela :

Jättegod men lite för söt. Det behövs inget socker i grädden.

Cristoff :

Funkar inte. Använd Annas kokbok eller annat riktigt recept så går det bättre.

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst