Pastasallad med tonfisk, grönsaker & ägghalvor

Pastasallad med tonfisk, grönsaker & ägghalvor

20 minEnkelt
199,50 kr
4 portioner26,26 kr per portion
En tonfisksallad som du slänger ihop snabbt! Perfekt dagar då tiden inte riktigt räcker till och du vill ha något snabbt, gott och nyttigt.

2 mskOlivolja
125 gKörsbärstomater
120 gCitron
0,5 stRomansallat
0,5 tskFlingsalt
2 krmSvartpeppar Malen
65 gRödlök
150 gMajskorn
400 gTonfisk i Vatten
3 stÄgg
400 gSkruvpasta
135 gGurka
Instruktioner
1

Koka pastan enligt anvisning på paketet.

Koka ägg. Mjukkokt ca 6 min, hårdkokt ca 10 min från det att vattnet har börjat koka. Strimla rödlök och skär gurka i bitar. Halvera cocktailtomater. Strimla kruksallad och sila av majs. Blanda samman alla ingredienser med tonfisken i en stor skål.

Sila av pastavattnet och spola pastan i kallt vatten. Blanda i pastan i salladen och pressa över saften från citron och olivolja. Smaka av med salt och peppar. Toppa salladen med ägghalvor.