Pask _Header _Hemsidan _690x 399p
Klicka hem hela påskbuffén!

Vår kock Mari har tagit fram en härlig och inspirerande påskbuffé med både kalla och varma rätter för 8 personer! I vår påskbuffé hittar du både klassiska inslag och nya spännande rätter på menyn. Klicka hem hela påskbuffén HÄR (eller klicka på bilden) och njut av en god och lyxig påsk!

Flera av rätterna har tillhörande recept och går att förbereda dagen innan så att du i lugn och ro kan planera din påskmiddag.

Meny!
Rätter som ingår med tillhörande recept:
Gräslökssill, Djävulsägg, Västerbottenspaj, Heta räkor- och avokado i gemsalladsskålar, Löjrom på salta chips, Helstekt lax i ugn med citronhalvor och rostad potatissallad med gremolatasås, Grillad sparris med brynt smör och hasselnötter, Citronmousse med lemon curd, passionsfrukt och havreflarn.

Rätter som ingår utan recept: Kokt potatis, skärgårdssill, matjessill, örtmarinerade kycklingklubbor.

Kalla rätter

Maris påskbuffé för 8 pe...

Ca 211,27 kr/port
port

Löjrom på salta chips me...

Ca 36,19 kr/port
port

Påskbuffé

Skärtorsdag, långfredag, påskafton och påskadagen - underlätta matplanerna med en färdig buffé till någon av påskens härliga dagar! Här utmed ser du alla recept på kalla rätter som ingår i vår stora påskbuffé. Scrolla längre ned för att kika på varma rätter och en söt avslutning.

Heta räkor och avokado i...

Ca 17,89 kr/port
port

Klassisk västerbottenspa...

Ca 11,87 kr/port
port

Djävulsägg

Ca 4,18 kr/port
port

Gräslökssill

Ca 150,40 kr/port
port

Varma rätter

Helstekt lax i ugn med c...

Ca 69,37 kr/port
port

Grillad sparris med bryn...

Ca 15,95 kr/port
port

Varmt till påskbuffén

Lax är en klassiker på påskbordet och som kan serveras i många olika former; kall- eller varmrökt, inkokt, gravad, eller som här - heltstekt i ugn. Förutom laxen så finns även den goda grillade sparrisen som en varm rätt på vår påskbuffé.

Efterrätt

Citronmousse med lemoncu...

Ca 14,17 kr/port
port

En söt avslutning

Äntligen! Tid för dessert! Eftersom påsken ofta är rätt så fylld med sötsaker, framför allt godis, så har vi valt att avsluta påskbuffén med en dessert som förutom härlig sötma även bjuder på en färsch syrlighet. En perfekt avslutning, helt enkelt.

Specialerbjudanden

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst