Recept | Buffé | Fläskkött

Parmaknyten fyllda med färskost och soltorkad tomat

Foto: Nurlan Emir Parmaknyten fyllda med färskost och soltorkad tomat

Ljuvliga små knyten fyllda med smakrik soltorkad tomat och krämig färskost. Färskoströran går utmärkt att förbereda och förvara i kylen tills servering.

Gör så här:

1. Finhacka 6 soltorkade tomater och blanda med färskost i en bunke. Smaka av med salt och peppar.
2. Fördela en klick färskoströra (ca 1 msk) i mitten på varje skiva parmaskinka. Vik upp kanterna och knyt ihop paketet med ett gräslöksstrå.
3. Fördela rucolan på ett fat och lägg upp knytena. Klart att servera!

Recept: Carina Hejde
Styling: Carina Hejde
Foto: Nurlan Emir


Varor du kanske har hemma?

Ca 12,98 kr/port Summa 129,80 kr

Ett recept från:

www.mathem.se

Liknande recept

Kommentera

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst