Recept | Huvudrätt | Nötkött

Pannbiff med potatis

Pannbiff med potatis

Ingredienser

Visa inköpslista
port
Gör så här:

Blanda ströbröd, potatismjöl och mjölk eller vatten. Låt det svälla minst 10 min. Lägg färsen och salt och blanda väl. RÖr sedan ner ägg, peppar och ca 2 msk riven lök. Allt ska bara vara väl blandat, arbetas färsen för mycket blir den seg. Forma färsen på vattensköljt skärbräde till 8-10 biffar, ca 1 cm tjocka. Stek biffarna i en stekpanna.
Skala och koka potatisen.

Ca 48,43 kr/port Summa 193,70 kr

Ett recept från:

Detta recept kommer från en av våra medlemmar.
Detta recept har ej granskats av MatHem.

Lägg till recept

Liknande recept

Kommentera

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst