Recept | Gryta | Lamm

Ossobuco med risottoris

Italiensk husmanskost

Ingredienser

Visa inköpslista
port
Gör så här:

Vi rekommenderar att du gör en gryta för 8st personer.
Börja med att skålla tomaterna. Bryn köttbitarna långsamt i smör i en gryta. Flytta sedan köttbitarna åt sidan. Fräs lök och stjälkselleri. Lägg tillbaka köttet i grytan och sprid vetemjölet över. Rör om väl och lägg i de skållade tomaterna. Slå på vinet och vattnet, lägg i buljongen och kryddorna(tomatpuré, basilika, lagerblad, salt, peppar).
Koka allt sakta i ca 2 timmar antingen på spisen eller i ugnen ca 175 grader. Blanda samman persilja, rivet citronskal samt vitlök och strö över grytan innan servering.

Vi rekommenderar att grytan serveras tillsammans med vårt recept "Risottoris". Det hittar du under "Recept - Tillbehör".

Ca 60,18 kr/port Summa 481,45 kr

Ett recept från:

Detta recept kommer från en av våra medlemmar.

Lägg till recept

Liknande recept

Kommentera

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst