Nyårsmeny

Nyår ska avnjutas med riktigt god mat och i riktigt fint sällskap. Lägg extra krut på att fixa, trixa och piffa i år, så ser vi till att köra hem all nyårsmat och all nyårsdricka direkt till din dörr. Här på sidan har vi tagit fram några olika färdiga menyer till nyårsmiddagen. Den vegetariska och den klassiska nyårsmenyn är signerad gästkocken Fredrik Jonsson som bland annat dukar fram klassisk oxfilé, en vegetarisk capaccio och en uppdaterad marängsviss till dessert! 
Lite längre ned på sidan hittar du även en LCHF-nyårsmeny och en lyxig nyårsmeny. Gott nytt år önskar vi på MatHem!

Klassisk nyårsmeny

Hummerbakelse med chili,...

Ca 72,10 kr/port
port

Nyårssviss

Ca 49,03 kr/port
port

Fredrik Jonssons klassiska nyårsmeny

I Fredrik Jonssons klassiska nyårsmeny hittar du till förrätt en himmelsk hummerbakelse med chili och vitlök. Till varmrätt blir det helstekt oxfilé med rödvinssås och avslutningen består av en helt ljuvlig marängsviss, en meny som garanterat imponerar på gästerna!

Helstekt oxfilé med rödv...

Ca 141,05 kr/port
port

Vegetarisk nyårsmeny

Ugnsbakad portabello med...

Ca 146,82 kr/port
port

Carpaccio på tre sorters...

Ca 19,21 kr/port
port

Vegetarisk nyårsmeny

Smakrik carpaccio i vackra färger, mättande ugnsbakad portabello med ost och hash brown - och till sist en söt-syrlig gino, visst låter det gott? Fredrik Jonssons vegetariska nyårsmeny serverar vi gärna på årets sista middagsbjudning.

Lyxig nyårsmeny

Rårakor med löjrom

Ca 76,13 kr/port
port

Festlig chokladmousse

Ca 59,47 kr/port
port

Lyxig nyårsmeny

Rårakor med löjrom, kalvfilé Oscar och avslutingsvis en festlig chokladmousse - lyxigare än så blir det knappast! Med den här menyn går dina gäster garanterat nöjda och belåtna från matbordet!

Per Morbergs Kalvfilé Os...

Ca 138,96 kr/port
port

LCHF - Nyårsmiddag

Ostflarn med rom och räk...

Ca 96,56 kr/port
port

LCHF- Lakritspannacotta ...

Ca 20,94 kr/port
port

LCHF - Nyårsmeny

Här har vi tagit fram en nyårsmeny för alla som äter enligt LCHF! Vad sägs om att börja kvällen med ostflarn med rom och räkor, sedan fortsätta med en underbar Västerbottenspaj och till sist avsluta med en smarrig lakritspannacotta? Mums, säger vi!

LCHF- Västerbottenspaj

Ca 264,32 kr/port
port

Specialerbjudanden

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst