Recept | Huvudrätt | Nötkött

Mustig Högrevsgryta

Gör så här:

Skär köttet i bitar. Bryn det i omgångar, salta & peppra och lägg över i en gryta.
Häll på ca 5 dl vatten, lagerblad och matlagningsvin.
Låt koka ca 30 min.
Lägg i morötter i slantar och palsternacka i bitar. Häll på krossad tomat, Kalvfond, Ajvar och rejält med torkad timjan.
Låt småkoka ytterligare ca 30 min.
Smaka av med salt & peppar.

Serveras med en rejäl klick turkisk yoghurt och kokt broccoli.

Varor du kanske har hemma?

Ca 138,49 kr/port Summa 553,95 kr

Ett recept från:

Detta recept kommer från en av våra medlemmar.

Lägg till recept

Liknande recept

Kommentera

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst