Recept | Buffé | Övrigt

Minipajer med getost och fikon

Foto: Linnea Swärd Minipajer med getost och fikon

Recept på små pajer med smak av getost och fikon, passar utmärkt på buffén!

Gör så här:

1. Lägg fikonen i blöt i ca 10 min.

2. Blanda ihop äggen med mjölken och krydda med en nypa salt och peppar.

3. Häll av vattnet från fikonen och skär ner dem i grova bitar. Blanda ihop fikonen med getost och spenat i en skål.

4. Klipp filodegen i rutor lagom stora att klä insidan på 12 st stora muffinsformar med. Du behöver 36 st ark.

5. Pensla varje ark med lite smält smör och lägg sedan 3 st ark i varje muffinsform.

6. Fördela getoströran jämt i varje form och häll lite äggstanning över så att det precis täcker. Grädda i ugn på 175 grader i ca 15 min.

Recept: Mari Bergman

Vi kan tyvärr inte leverera

  • 2 st fikon färska
Ca 278,60 kr/port Summa 278,60 kr

Ett recept från:

Detta recept kommer från en av våra medlemmar.

Lägg till recept

Liknande recept

Kommentera

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst