Header -midsommarbuffe -399
Klicka hem hela midsommarbuffén!

Vår kock Mari har tagit fram en härlig och inspirerande midsommarbuffé för 8 personer. Midsommarbuffén innehåller en trevlig sill-lunch, en ljuvlig grillmiddag och självklart en söt avslutning med jordgubbar och grädde som hör midsommar till! Flera av rätterna har tillhörande recept och går att förbereda dagen innan så att du i lugn och ro kan planera din buffé. Klicka hem hela midsommarbuffén här.

Meny sill-lunch:
2 sorters sill, Gravad lax med citronskivor och dill, Matjetallrik med färskpotatis, hackat ägg, äpple och gräslök, Filodegspizza med löjrom, creme fraiche och dill, Grönsallad, ost och knäckebröd.
Meny grillmiddag:
Grillad kyckling steak, Dillrostad färskpotatis, Primörsallad med sparris och rädisor, Melon- och fetaostsallad med mynta, Chilimajo och Chimichurri.
Dessert:
Jordgubbsdessert i glas med mascarponekräm, vispad grädde och maräng. 

Sill-lunch

Gravad lax med citronski...

Ca 26,49 kr/port
port

Matjetallrik med färskpo...

Ca 26,46 kr/port
port

Klassiska midsommarsmaker

Gravad lax, fräscha örter, matjes och löjrom - mer midsommar än så blir det knappast! Passa på att förbereda det som går så blir det mindre att göra på självaste midsommarafton.

Filodegspizza med löjrom...

Ca 23,27 kr/port
port

Skärgårdssill och senaps...

Ca 10,86 kr/port
port

Grillmiddag

Grillad kyckling steak

Ca 16,98 kr/port
port

Dillrostad färskpotatis

Ca 6,97 kr/port
port

Dags att tända grillen!

Det svenska sommarvädret är ju lite som det är, därför går det faktiskt lika bra att tillaga dessa rätter inne i köket. Oavsett väder så hoppas vi att ni kommer att njuta av den här grillmiddagen så att alla kan gå mätta och belåtna från middagsbordet!

Primörsallad med sparris...

Ca 21,84 kr/port
port

Melon- och fetaostsallad...

Ca 20,16 kr/port
port

Chilimajo

Ca 0,86 kr/port
port

Chimichurri

Ca 22,76 kr/port
port

Efterrätt

Jordgubbsdessert i glas ...

Ca 24,43 kr/port
port

MatHems midsommarbuffé f...

Ca 199,76 kr/port
port

Dessert i glas

Sötsyrliga sommarsmaker i ett glas - den här desserten kommer garanaterat att gå åt! I år har vi bytt den klassiska midsommartårtan mot en efterrätt som serveras i portionsglas (eller skålar), supergott!

Specialerbjudanden

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst