Recept | Buffé | Övrigt

Löjrom på salta chips med hackad rödlök, dill och creme fraiche

Foto: Andrea Klintbjer Löjrom på salta chips med hackad rödlök, dill och creme fraiche

Ett salt snacks till fördrinken eller som en del av buffébordet, det här lyxiga tilltugget passar vilken fest som helst!

Ingredienser

Visa inköpslista
port
Gör så här:

Lägg ut chipsen på en skärbräda eller på ett fat. Skala och finhacka rödlök.
Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor. Ät som tilltugg eller som en del på buffébordet.

Recept: Mari Bergman
Styling: Carina Hejde
Foto: Andrea Klintbjer

Ca 40,73 kr/port Summa 325,80 kr

Ett recept från:

www.mathem.se

Liknande recept

Kommentera

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst