Recept | Huvudrätt | Skaldjur

Le Rouges moules marinières

Foto: Roland Persson Le Rouges moules marinières

På Le Rouge serverar vi hackad persilja, aioli och pommes frites till vår moules marinères.

Ingredienser

Visa inköpslista
port
Gör så här:

Tvätta musslorna ordentligt och ryck bort ”skägget”. Kasta dem som inte stänger sig när man spolar dem med kallt vatten.

Skala och hacka lök och vitlök. Hetta upp olja och smör i en kastrull. Svetta lök och vitlök en stund. Tillsätt musslor och vin. Lägg på ett lock och låt musslorna koka några minuter, tills de öppnat sig.

Tillsätt grädden minuten innan musslorna tas från värmen. Sila av all vätska i en bunke, mixa till skum och häll över de färdiga musslorna. Toppa med persiljan.

Ett recept från restaurang Le Rouge

Varor du kanske har hemma?

Ca 94,70 kr/port Summa 378,80 kr

Ett recept från:

Detta recept kommer från en av våra medlemmar.

Lägg till recept

Liknande recept

Kommentera

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst