Recept | Bröd | Övrigt

LCHF-bröd

LCHF-bröd

LCHF-bröd på mitt sätt utan mjöl.

Ingredienser

Visa inköpslista
sats
Gör så här:

Mixa alla nötter och frön till ”mjöl” i till exempel en mixer.

Blanda ihop allt och häll i en avlång brödform klädd med bakplåtspapper, Strö på solroskärnor på brödet (går bra med vilket som). Grädda i 60-80 min (beroende på ugn) i 175 grader. Ta ut brödet ur formen och låt det svalna. Skär i tunna skivor.

Varor du kanske har hemma?

Ca 366,35 kr/port Summa 366,35 kr

Ett recept från:

Detta recept kommer från en av våra medlemmar.

Lägg till recept

Liknande recept

Kommentera

Kommentarer

Jimi :

Ca 347,50 kr/port?? Hur räknar den egentligen? Jag vill veta beräknad kostnad per limpa, så man kan jämföra med vanligt köpt bröd.

Mikaela :

Man borde kanske någonstans i receptet nämna att detta är gluten fritt? :) Mitt bröd är i ugnen nu! Mest nyfiken på vad barnen ska tycka, jag försöker utesluta mjölk, gluten och socker. Väldigt svårt, främst vid frukostbordet... Men boken En kärnfrisk familj bidrar med mycket inspiration, rekommenderar! Ha en fin dag!

Erika :

Hej Sara! Tack för din kommentar. Vi har ändrat i receptet nu och självklart väljer du själv vilket pålägg som passar bäst! Ha en trevlig dag! Matglada hälsningar, Erika.

Sara :

Lättphiladelphia hör väl ändå knappast hemma på ett LCHF bröd! Fixa en LCHF kasse och se till att den som sätter ihop den har ordentlig koll på riktig LCHF. Inget skräp, bra mat, helst ekologiskt!

Anna :

Tack för era kommentarer och er uppmärksamhet! Receptet är nu justerat med rätt mängd ägg samt mjölkprodukter. Hoppas att ni vill prova detta goda LCHF-bröd. Hälsningar, Anna

Frida :

Säkert gott bröd men lättprodukter är inte lchf som använder och förespråkar naturliga fetter och inget onödigt processat light-fett.

Tomas :

ska det vara tjugofyra (24) ägg?

Jessica :

Det är ju helt sanslöst vad denna kostar att göra!

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst