LCHF- Lakritspannacotta med hallonpulver och björnbär
Mia Troberg

LCHF- Lakritspannacotta med hallonpulver och björnbär

3 tEnkelt
250,70 kr
4 portioner14,15 kr per portion
En drömdessert för dig som gillar lakrits och kör LCHF!

4 dlVispgrädde
2 mskSötningsmedel
10 gBärpulver
50 gBjörnbär
2 stGelatinblad
1 mskLakritspulver
Instruktioner
1

Lägg gelatinet i kallt vatten i ca 5 minuter.

2

Koka upp grädde, lakritspulver och sukrin. Dra kastrullen från plattan. Lyft upp gelatinet ur vattnet, lägg det i den varma grädden och vispa. Låt svalna.

3

Häll upp pannacottan i glasen. Ställ dem i kylen i ca 3 timmar.

4

Pudra över en aning lakritspulver och hallonpulver. Garnera med björnbär.

Näringsvärde: Energi (kcal) 290,

2

Protein (g) 3,

0

Fett (g) 30,

0

Kolhydrater (g) 2,

8

Bild:

Linnea Swärd