Lättstekt torsk med dilldip, potatis och ärtor

Lättstekt torsk med dilldip, potatis och ärtor

30 minEnkelt
543,70 kr
4 portioner86,39 kr per portion
Lättstekt torsk med klassiska tillbehör som gröna ärtor, potatis och dilldipp är en riktig barnvänlig rätt.

Torsk
600 gTorskfilé Färsk
1 tskSalt Fint
2 krmSvartpeppar Malen
1 mskMat & Bak Smör
Tillbehör
1 kgPotatis Fast
200 gCitron
300 gGröna Ärtor Frysta
Dilldipp
0,5 stDill - färsk
0,25 tskSalt Fint
1 mskCitron
0,5 stGurka
200 gYoghurt för Matlagning
1 krmSvartpeppar Malen
Instruktioner
1

Tvätta och koka potatisen.

Dilldipp: Finhacka dillen och skär gurkan i små kuber. Blanda med yoghurten och smaka av med citronsaft, salt och svartpeppar.

Kolla så att det inte är några ben i fisken och krydda sedan med salt och peppar. Stek torskbitarna i en panna med lite smör.

Värm ärtorna i lite vatten i en kastrull på spisen.

Servera den stekta torsken med dilldipp, färskpotatis, citronklyftor och ärtor.