Recept | Huvudrätt | Kyckling/Fågel

Kycklingwraps med currykräm och grönsaksstavar

Foto: Linnea Swärd Kycklingwraps med currykräm och grönsaksstavar

Snabblagade kycklingwraps med smarriga tillbehör. Tips! Tina kycklingen i kylen över natten om du köpt fryst. (Tastelines Barnkasse v51 2015)

Ingredienser

Visa inköpslista
port
Gör så här:

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Salta och peppra kycklingfiléerna på båda sidor.
Hetta upp lite smör och olja i en stekpanna och stek
kycklingfiléerna gyllenbruna på båda sidor. Lägg över filéerna i en ugnsfast form och sätt in i ugnen, 10 min för minutfilé och ca 20 min för hel filé.

3. Currykräm: Blanda samman crème fraichen med
honung och curry. Smaka av med lite salt och ställ kallt till servering.

4. Tillbehör: Skala morötterna. Skär morötter och
paprika i tunna stavar och skölj salladen. Lägg upp på ett fat.

5. Ta ut kycklingen ur ugnen och värm bröden en stund om du vill ha dem varma.

6. Skär ett snitt i den tjockaste filén för att se att den är klar. Skär kycklingen i fina skivor och lägg upp på ett fat.

7. Bred ett lager currydipp på ett tortillabröd och fyll med grönsaker och kyckling. Vik ihop och ät.

Recept: Mari Bergman
Foto: Linnea Swärd

Näringsvärde: 658 Kcal. 41 G Protein- 30 G Fett. 52 G Kolhydrater

Liknande recept

Kommentera

Kommentarer

Sara :

Gott! Använde kycklingfärs för det var det jag hade. La ner lite mango chutney i såsen. Hackade lite salladslök till maken och serverade majs och gurka till barnen. Alla blev nöjda. :-)

Maria :

Gott och lättlagat.

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst