Recept | Huvudrätt | Kyckling/Fågel

Kycklinglårfilé med örter och ruccolapasta

Kycklinglårfilé med örter och ruccolapasta

Monikas Matkasse v 26

Gör så här:

Valet av pastasort styr festligheten!

Krydda kycklingfiléerna med salt och peppar.
Lägg dem i en ugnsfast form tillsammans med smör, olja och örterna.
Stek på 200grader i 15 min.

Koka pastan enligt anvisningen på paketet.

Mixa créme fraiche med ruccolasalladen, den rivna parmesanosten, pinjenötterna och de pressade vitlöksklyftorna.
Smaka av med salt och peppar.

Stek körsbärstomaterna hastigt i olivolja, smaka av med socker och salt.

Blanda samman ruccola såsen med den nykokta pastan, servera genast tillsamman smed kycklingen och körsbärstomaterna.

Ca 83,61 kr/port Summa 334,45 kr

Ett recept från:

Detta recept kommer från en av våra medlemmar.

Lägg till recept

Liknande recept

Kommentera

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst