Kycklingkorv med spetskål- och äppelslaw med jalapeno
Mari Bergman

Kycklingkorv med spetskål- och äppelslaw med jalapeno

30 minEnkelt
272,50 kr
4 portioner28,72 kr per portion
Krispig och kryddig slaw toppar denna kycklingkorv och gör den helt oemotståndlig!

Spetskål- och äppelslaw med jalapeno
0,5 stSpetskål
1 krmSalt Fint
0,5 mskRapsolja
1 stJalapeno Färsk
0,5 stGul lök
1 dlYoghurt för Matlagning
1 tskHonung Flytande
1 stÄpple Golden Delicius
1 stCitron
1 krmSvartpeppar Malen
Korv med bröd
540 gKycklingkorv
4 mskRostad Lök
8 stKorvbröd
Instruktioner
1

Spetskål- och äppelslaw med jalapeno: Strimla kålen tunt. Tärna eller riv äpplet. Skala och finhacka lök. Finhacka jalapeno. Blanda i en skål och tillsätt yoghurt, citronsaft, honung och olja. Smaka av med salt och peppar och blanda om ordentligt.

2

Korv med bröd: Stek korven i en panna eller grilla på en utegrill.

3

Värm bröden i ugnen enligt anvisning på förpackningen.

4

Toppa korven med spetskål- och äppelslawn samt rostad lök.

Bild:

Nurlan Emir