Recept | Buffé | Ris, Gryn & Mjöl

Krispiga Risbollar med Mandel och Vitlök

Krispiga Risbollar med Mandel och Vitlök

Ingredienser

Visa inköpslista
port
Gör så här:

Hacka löken och vitlöken i små bitar. Fräs ris, vitlök, lök och gurkmeja i olja. Häll på salsa, vatten och grönsaksbuljong. Låt stå på svag värme i 20 minuter. Låt riset svalna något och blanda det med ägg, ost, mandel och salt. Rulla risbollarna och panera i ströbröd. Fritera risbollarna guldbruna och frasiga i solrosolja. Risbollarna kan även stekas i en vanlig stekpanna. Risbollarna är goda att servera till lax, du kan också göra mindre bollar och servera som aptitretare och doppa i Sweet Hot Chili Sauce.

Ca 45,15 kr/port Summa 180,60 kr

Ett recept från:

www.santamaria.se

Liknande recept

Kommentera

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst