Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
0,5 st | Gul Paprika | |
400 g | Ris | |
0,5 msk | Dijonsenap | |
250 g | Tofu | |
1 klyfta | Vitlök | |
1 tsk | Timjan - torkad | |
1 dl | Havrebaserad matlagning | |
1 msk | Tomatpuré | |
1 st | Gul lök Eko | |
8 st | Soltorkade Tomater | |
500 g | Krossade Tomater | |
1 msk | Olivolja |
Koka ris enligt anvisning på paketet.
Stroganoff:
Skär tofu i strimlor.
Servera stroganoffen med ris och salladsmix.
Sofia Nyberg, Tasteline
Hacka lök och vitlök. Strimla paprikan.
Hetta upp en stekpanna med olja.
Stek lök och vitlök i några minuter.
Lägg i paprikan och låt steka med någon minut.
Tillsätt tomatpuré och rör runt så att den blandas med löken och paprikan.
Strimla de soltorkade tomaterna.
Tillsätt soltorkade tomater, timjan, senap, krossade tomater, havregrädde och tofun.
Låt sjuda under lock ca 5 min.
Smaka av med salt och svartpeppar.
Servering:
1 Havreris Boil-in-Bag Frebaco Kvarn
2 Krossade Tomater 390g Garant