Krämig stroganoff med rökt tofu
Sofia Nyberg, Tasteline

Krämig stroganoff med rökt tofu

20 minEnkelt
245,55 kr
4 portioner25,82 kr per portion
Krämig tofu stroganoff

0,5 stGul Paprika
400 gRis
0,5 mskDijonsenap
250 gTofu
1 klyftaVitlök
1 tskTimjan - torkad
1 dlHavrebaserad matlagning
1 mskTomatpuré
1 stGul lök Eko
8 stSoltorkade Tomater
500 gKrossade Tomater
1 mskOlivolja
Instruktioner
1

Koka ris enligt anvisning på paketet.

Stroganoff:

2

Skär tofu i strimlor.

3

Servera stroganoffen med ris och salladsmix.

Sofia Nyberg, Tasteline

4

Hacka lök och vitlök. Strimla paprikan.

5

Hetta upp en stekpanna med olja.

6

Stek lök och vitlök i några minuter.

7

Lägg i paprikan och låt steka med någon minut.

8

Tillsätt tomatpuré och rör runt så att den blandas med löken och paprikan.

9

Strimla de soltorkade tomaterna.

10

Tillsätt soltorkade tomater, timjan, senap, krossade tomater, havregrädde och tofun.

11

Låt sjuda under lock ca 5 min.

12

Smaka av med salt och svartpeppar.

Servering: