Recept | Huvudrätt | Vilt

Krämig renskavspanna med pasta

Foto: Sanna Livijn Wexell Krämig renskavspanna med pasta

Vad sägs om en snabblagad krämig renskavspasta till middag? Receptet passar perfekt att slänga ihop när tiden är knapp. Gott blir det också! (MatHems familjekasse v38 2017) (Mathems inspirationskasse 2-personer v38 2017)

Ingredienser

Visa inköpslista
port
Gör så här:

1. Tillbehör: Koka upp saltat vatten till pastan.

2. Renskav: Skala och finhacka lök och vitlök. Hetta upp olivolja i en stekpanna och fräs lök och vitlök mjukt. Tillsätt renskav och fräs ihop i ytterligare några minuter. Tillsätt creme fraiche, vatten, köttbuljong och dijonsenap och koka ihop 2-3 min. Smaka av med salt och peppar.

3. Tillbehör: Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
4. Skala morötterna. Använd en potatisskalare och skala morötterna i tunna strimlor. Tillsätt morotsstrimlorna till det kokande pastavattnet de sista 30 sek. Häll av pastavattnet.   

Servera renskavet med pastan.

Recept: Mari Bergman
Foto & styling: Sanna Livijn Wexell
Rekvisita: www.oscarclothilde.com

Näringsvärde:
628 kcal. 35 g protein, 27 g fett, 60 g kolhydrater.


Ca 47,68 kr/port Summa 190,70 kr

Ett recept från:

www.mathem.se

Liknande recept

Kommentera

Kommentarer

Gunilla :

Väldigt god och uppskattad vardagsrätt!

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst