Korvish i tunnbröd med mos, gurka och yoghurt
Mari Bergman

Korvish i tunnbröd med mos, gurka och yoghurt

30 minEnkelt
93,80 kr
4 portioner11,53 kr per portion
Har du testat korvish? Det är korv som är fullstoppad med svenska grönsaker och svenskt kött - helt enkelt en perfekt kombination av kött och grönsaker.

Potatismos
1 dlMellanmjölk
50 gMat & Bak Smör
1 krmSalt Fint
600 gPotatis för Mos
1 krmSvartpeppar Malen
Tillbehör
2 dlMatlagningsyoghurt Turkisk
Korvish i tunnbröd
375 gMjukt tunnbröd
500 gKorvish
1 mskOlivolja
Instruktioner
1

Potatismos: Skala potatisen och koka i saltat vatten.

2

Korvish i tunnbröd: Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek korven på medelvärme några min tills den är genomstekt.

3

Potatismos: Sila av potatisvattnet och pressa potatisen genom en potatispress. Tillsätt mjölk och smör och vispa ihop till ett mos. Salta och peppra efter smak.

4

Tillbehör: Skölj och skär gurkan i stavar. Fördela potatismos, korv och gurkstavar i tunnbröden. Toppa med yoghurt och rulla ihop.

Foto & styling: Sanna Livijn Wexell Rekvisita: www.oscarclothilde.com

Näringsvärde: 787 kcal, 23 g protein, 42 g fett, 77 g kolhydrater.

Bild:

Sanna Livijn Wexell