Korv Stroganoff med ris och gröna ärtor
Mia Troberg

Korv Stroganoff med ris och gröna ärtor

20 minEnkelt
111,80 kr
4 portioner15,71 kr per portion
Korv Stroganoff är en enkel barnfavorit och en riktig vardagsräddare.

Korv Stroganoff
1 stGul lök
2,5 dlVispgrädde
1 krmSvartpeppar Malen
3 mskTomatpuré
1 stFalukorv
1 krmSalt Fint
1 mskMat & Bak Smör
2 tskDijonsenap
Tillbehör
3 dlBasmatiris
250 gGröna Ärtor Frysta
Instruktioner
1

Tillbehör: Koka ris enligt anvisning på förpackningen.

2

Korv Stroganoff: Skär korven i ganska små bitar. Skala och finhacka löken. Bryn korv och lök i smör i en varm panna. Tillsätt tomatpurén, senapen och späd med grädde. Krydda med salt och peppar och koka några minuter.

3

Värm ärtorna i lättsaltat vatten i en kastrull på spisen. Sila av vattnet och lägg upp ärtorna i en skål eller blanda med det kokta riset.

Servera din Korv Stroganoff med ris och gröna ärtor.

Rekvisita: Jean Dubost, Laguiole, Design Inwest

Bild:

Stefan Mattsson