Recept | Huvudrätt | Korv

Korv med rödbetscoleslaw och stuvad potatis

Ingredienser

Visa inköpslista
port
Gör så här:

Värm ugnen till 200 grader

2: Dillstuvad potatis: Skala potatisen, skär i ganska små bitar och koka dem i ca 10 minuter.

3: Korv: Stek korven

4: Dillstuvad potatis forts: Hacka dillen.

5: Smält smöret i en liten kastrull, och rör ner mjölet. Häll över mjölken oh tillsätt 1 tsk salt, 1 krm peppar och dill. Koka upp under omrörning och koka samman i några minuter.

6: Rödbetscoleslaw: Hyvla vitkålen med en osthyvel. Riv ner lök, päron, och skalade rödbetor i samma bunke. Knåda gärna allt med händerna några minuter så det mjuknar.

7: Rör ner creme freiche , majonnäs och ev lite senap och rör ihop allt ordentligt. Smaka av med salt och peppar.

8 Dillstuvad potatis forts: Häll av vattnet från potatisen och häll över dillstuvningen, rör om försiktigt.

Garnera gärna korven med några kvistar persilja. Servera med rödbetscoleslaw och den dillstuvade potatisen.

Ca 126,81 kr/port Summa 507,25 kr

Ett recept från:

Detta recept kommer från en av våra medlemmar.
Detta recept har ej granskats av MatHem.

Lägg till recept

Liknande recept

Kommentera

Specialerbjudanden

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst