Recept | Huvudrätt | Korv

Korv med rödbetscoleslaw och stuvad potatis

Ingredienser

Visa inköpslista
port
Gör så här:

Värm ugnen till 200 grader

2: Dillstuvad potatis: Skala potatisen, skär i ganska små bitar och koka dem i ca 10 minuter.

3: Korv: Stek korven

4: Dillstuvad potatis forts: Hacka dillen.

5: Smält smöret i en liten kastrull, och rör ner mjölet. Häll över mjölken oh tillsätt 1 tsk salt, 1 krm peppar och dill. Koka upp under omrörning och koka samman i några minuter.

6: Rödbetscoleslaw: Hyvla vitkålen med en osthyvel. Riv ner lök, päron, och skalade rödbetor i samma bunke. Knåda gärna allt med händerna några minuter så det mjuknar.

7: Rör ner creme freiche , majonnäs och ev lite senap och rör ihop allt ordentligt. Smaka av med salt och peppar.

8 Dillstuvad potatis forts: Häll av vattnet från potatisen och häll över dillstuvningen, rör om försiktigt.

Garnera gärna korven med några kvistar persilja. Servera med rödbetscoleslaw och den dillstuvade potatisen.

Vi kan tyvärr inte leverera

  • 1 st persika färsk
Ca 71,34 kr/port Summa 285,35 kr

Ett recept från:

Detta recept kommer från en av våra medlemmar.
Detta recept har ej granskats av MatHem.

Lägg till recept

Liknande recept

Kommentera

Specialerbjudanden

 

42,95 kr/st
39,50 kr/st
Jmf.pris 87,78 kr/kg
st
Zoega Julkaffe

 

27,95 kr/st
19,95 kr/st
Jmf.pris 90,68 kr/kg
st

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst